Jeg tar en pause..?

  • Skrevet 04.04.2011 klokken 19:32 i // 365 dager
  • Av NAVNET DITT

Først vil jeg bare takke de fantastiske leserne som har lest bloggen min. Vil også takke alle de som har kommentert! Hadde det ikke vært for dere, hadde jeg ikke fått noe inspirasjon eller lyst til å blogge i det hele tatt, dere har en stor ære for at denne bloggen har eksistert! :) ♥

Og som dere vet, er jeg bare 12 år, og har ikke bilder av meg selv. Når jeg blir 13 eller 14 eller noe, så får jeg kanskje legge ut bilder av meg selv, noe som jeg virkelig ser opp til. Da kommer det til å bli bedre innlegg, outfit, videoer, osv. Jeg kommer nok ikke til å slette denne bloggen, for det er utrolig mange bloggnavn som er tatt, som dere sikkert vet, derfor beholder jeg bloggen, men med noe som ikke betyr at det kommer nye innlegg hver dag. Jeg kommer heller ikke til å legge ut "et og annet" innlegg, jeg venter heller til jeg får legge ut bilder av meg selv. Da har dere jo noe å se fram til, hehe :)

Men da tror jeg jeg har sagt det jeg skulle si, og jeg vil bare si tusen takk for at dere har gitt meg denne muligheten til å ha denne bloggen, og jeg er virkelig takknemlig. :)

Men det som kaaan hende, er jo at jeg starter denne bloggen igjen, men vi får se! ;)

Takk!

♥ ingrid

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
hits