summerlovin'

  • Skrevet 24.03.2012 klokken 18:34 i // 365 dager
  • Av NAVNET DITT

Heisann dere. :-) Åh, klarer ikke slutte på prate om været jeg altså. Bare jeg som er kjempeglad for det herlige været som er for tiden? Har vært strålende sol hele dag, og det har vært skikkelig deilig. Kjøpte en genser som jeg er kjempefornøyd med, og når jeg kom hjem spiste jeg lunsj hos mormor og dro hjem og satte meg i sola i shorts og t-skjorte. Kjempedeilig. ♥

 

Flere som nyter været for tiden?

fine bikinier.

  • Skrevet 23.03.2012 klokken 19:36 i // Wants
  • Av NAVNET DITT

Heei! For en sykt deilig dag i dag :-) Været har vært fantastisk, og heldigvis ser det ut som at det skal holde seg sånn hele helgen. ♥ Er virkelig deilig at det er vår, nesten sommer spør du meg. Neida, ikke helt enda, men det er jo ikke ofte det er 19 + i mars da?

Men uansett. Tenkte jeg skulle vise noen kjempefine bikinier fra Nelly. Elsker alle tre, men får nok vente litt når jeg allerede har kjøpt to bikinier dette året, hahah. x)  

oppskrift på kjempegod smoothie

Hei dere! Her kommer oppskriften på smoothien som jeg nevnte i forrige innlegg. Kjempeenkel og lage, og ikke minst kjempegod!

2 1/2 dl vaniljeyoghurt

1/2 banan.

1 dl blåbær

Dette skal egentlig være til en persjon, men var akkurat passe til to. Oppskriften fant jeg på ica.no, er nok mange gode der. :-) Liker dere smoothie?

 

smoothie og soling på terrassen

  • Skrevet 18.03.2012 klokken 19:10 i // 365 dager
  • Av NAVNET DITT

Heei Tidligere i dag var Sarah på besøk, og vi lagde en kjempegod smoothie og solte oss på terrasen. Smoothien var kjempegod, enda jeg og Sarah egentlig ikke likte smoothie. Kan legge ut oppskrift senere. ;-)outfit og sånt

  • Skrevet 17.03.2012 klokken 16:33 i // Outfits
  • Av NAVNET DITT

Heei Long time no see, right? Jaja, jeg skal prøve å bli flinkere altså, men noen ganger frister det ikke å dra opp kameraet for å ta hverdags- og outfitbilder til bloggen. ;-)


t-skjorte - gina tricot. bukse - cubus. ring - topshop. veske - cmyk3. mars

  • Skrevet 03.03.2012 klokken 19:25 i // 365 dager
  • Av NAVNET DITT

Heei :-) Sorry for dårlig med updates, men har vært en del med venner + sandvika og sånt, så håper det er greit. Dagen i dag har i hvertfall gått med på å finne en ny vårjakke, og det fant vi endelig, etter så mange butikker vi har vært i. Ente opp med en fra bikbok. Senere dro jeg en tur til pappa og var der noen timer.

Og i nuet sitter jeg med godteri og slapper av. Deilig med helg altså - og vinterferie forsåvidt. Blir skole igjen på mandag, kjipt, så deilig som det har vært med ferie. Jaja, kommer vel egentlig til å gå ganske fort til påskeferien, bare 4 uker til. :-)

Været er forresten ingenting å klage på for tiden! Utrolig deilig med sol, og "varmt" er det også. Håper ikke det kommer mer snø, og at det blir tidlig vår. ♥

 

 

bb cream fra garnier

Skrev jo i forrige innlegg at jeg skulle lage en abefalling av den nye kremen min fra garnier, så her kommer det.

Er utrolig fornøyd med kremen og den funker supert. Den er nesten som en foundation bare at den ikke dekker fult så mye. Kremen gir også fuktighet til huden, nesten som en dagkrem. Den lukter veldig godt, og gir en fin glød til annsiktet. Jeg har begynt å bruke denne til hverdags, og den anbefalles virkelig!

Har du prøvd BB cream før?

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
hits