tyskland + innkjøp

 • Skrevet 29.02.2012 klokken 16:11 i // Innkjøp
 • Av NAVNET DITT

Heei :-) Er kommet hjem fra en kjempefin tur til Kiel. Vi har kost oss masse, spist god mat og handlet litt også. Vi var også på show både på turen til og fra båten, noe som var kjempegøy. Når vi kom til Kiel var ikke været det beste, noe som egentlig ikke gjorde noe siden det var to sentere veldig nære. Har som nevt vært en kjempefin tur, og det er utrolig deilig å tenke på at jeg har vinterferie noen dager til. ♥

Her er innkjøpene


BB cream - Garnier


Neglelakk - Chanel. Farge may, 535


Neglebåndsdings - OpiGenser - New Yorker


Top - H&M

Kjøpte også en annen topp, men den var lagt til vask før bildene ble tatt. Senere kommer en anbefaling av kremen fra garnier. :-)pakket og klar

 • Skrevet 26.02.2012 klokken 18:58 i // 365 dager
 • Av NAVNET DITT

Heei ♥ Nå har jeg pakket ferdig kofferten og sitter og tenker på om jeg har glemt noe. I hvertfall, gleder meg kjempemye! :-) Tror det kommer til å bli en utrolig fin tur. Har fått vite at Emilie og Silje også skal til kiel i morgen, så møter kanskje dem?

Kommer ikke til å blogge i løpet av turen, men siden det ikke er så lenge jeg er borte går vel det greit. Legger selvfølgelig inn innkjøp når jeg kommer hjem, og sikkert noen bilder av turen osv. :-)Snakkes når jeg kommer hjem ♥ :-)

the perfect dress

 • Skrevet 25.02.2012 klokken 11:24 i // Innkjøp
 • Av NAVNET DITT

Heei! I over i går kom kjolen fra nelly, jeg er kjempefornøyd! Størrelsen og lengden var akkurat passe, og fargen var kjempefin. Anger ikke på at jeg bestilte rød. Egentlig er jeg ganske kresen på rødfarger, men denne var midt i blinken. Deilig stoff og alt. Den kom etter bare to dager, kjemperaskt! :-) Gleder meg til å bruke den! ♥ Kjolen er fra rare fashion og heter chiffon bandeau dress. Du finner kjolen her (utsolgt) 

 ♥♥♥

vinterferiee

 • Skrevet 24.02.2012 klokken 14:56 i // 365 dager
 • Av NAVNET DITT

Endelig vinterferie! Å, gleder meg utrolig til mandag - da drar jeg og moren min til kiel. Skal pakke ned treningstøyet, har tenkt til å teste ut treningstudioet på båten. Har også tenkt å se om jeg finner noen The Balm produkter i tyskland, har veldig lyst på mary lou manizer. Når vi kommer hjem blir det nok mye tid med venner også, blir koselig. ♥ Nå skal jeg ta en dusj og ta en annsiktsmaske. Fin start på ferien :-) 

Forresten kom kjolen fra nelly i posten i går, kommer i neste innlegg!

Noen andre som har ferie nå?

chiffon bandeau dress

Heei! Nå har jeg fått bestilt chiffon bandeau dress fra nelly! Åh, den er såå fin, og jeg gleder meg til å få den. Har lenge ventet på å få den inn i xs, så det var kjempefint at de hadde fått den inn nå. Denne blir kjempefin til sommeren, og fargen er også knallfin. Kjolen koster 399 kr. uten frakt.

Hva synes du?
 

outfit 200212

 • Skrevet 20.02.2012 klokken 18:54 i // Outfits
 • Av NAVNET DITT


Bukse - bikbok / genser - bikbok / skjerf - bikbok / smykke - accessorize

bursdagsoutfit

 • Skrevet 19.02.2012 klokken 14:16 i // Outfits
 • Av NAVNET DITT

Hei :-) Litt senere drar jeg av gårde på bursdag, så tenkte å vise dere hva jeg skulle ha på meg.


Smykke - Bikbok / Bukse - Bikbok / Bluse - Topshop (?)

I nuet har jeg akkurat dusjet, vasket håret og stelt meg. Forresten er det audition til grease på tirsdag,  jeg gruer meg! :-/ haha, blir sikkert litt gøy også da? :-)

mandagsinspirasjon

Hei! I nuet er jeg ferdig med leksene og skal bare slappe av resten av kvelden. Fant noen bilder på wehearit og lagde en kollage i picasa. Hva synes dere? :-)

 

sunny sunday

 • Skrevet 12.02.2012 klokken 18:50 i // 365 dager
 • Av NAVNET DITT

Hei! Har vært en veldig fin søndag, og gratulerer til mamma med morsdagen! :-) Har vært på en skitur, det var utrolig deilig. Når jeg kom hjem tok jeg en dusj, vaska håret og hadde litt hjemme-spa, hehe. Nå har vi gjester og skal kose oss med kake for å ferie morsdagen.

 

byen med sarah + innkjøp

 • Skrevet 11.02.2012 klokken 18:26 i // Innkjøp
 • Av NAVNET DITT

Heei! For et par timer siden kom jeg hjem fra en kjempekoselig by- og cafètur med Sarah. Vi brukte såå lang tid på det kjempestore salget på h&m, og jeg endte med en ting derfra, heheh.


bukse - bikbok


genser - h&m


skjørt - hm, salg. dette skjørtet ser utrolig stygt ut, men det er kjempefint med en fin topp og et belte rundt når du bruker det som høytlivsskjørt!


topp - bikbok


genser - ginatricot


denne fikk jeg i posten for en uke siden eller noe. leppestift fra mac - myth.


rosebud lipbalm - cubus. jeg vet jeg kjøpte denne for ikke lenge siden, men har mista den.


strøpebukse - bikbok. fikk denne gratis fordi jeg handlet over en sum. aner egentlig ikke hvordan den er.. x)

Likte spesielt godt buksa fra Bikbok. Synes den var kjempefin, og satt som et skudd :-)

Tycks?? 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
hits