gooood jul!

  • Skrevet 24.12.2011 klokken 08:34 i // Jul
  • Av NAVNET DITT

Nå er det jul! Endelig! Nå er gavene under juletreet og jeg har tatt en liten kikk, det ser bra ut. Mange myke gaver, jippi! ♥ Julestrømpa er også på plass med godteri, flaxlodd og mag. Kan ikke bli bedre!

Tror ikke det kommer flere innlegg utover kvelden, skal ikke bruke kvelden til å sitte på pcen i dag, akkurat. Alle får ha en riktig god jul og kose dere masse, så snakkes vi i morgen :-)

ingrid


kvelden før kvelden

  • Skrevet 23.12.2011 klokken 19:51 i // Jul
  • Av NAVNET DITT

Hei :-)

Om bare noen timer er det julaften, heeerlig!! ♥ Gleder meg utrolig masse. Jeg har fått mer julestemning i løpet av ettermiddagen, men tror fortsatt at stemningen er på topp i morgen. Nå sitter jeg og gleder meg til "kvelden før kvelden" og "grevinnen og hovmesteren". Det er alltid like koselig. Nå er det tid for grøt med mandel, hehe. Også er det så deilig å tenke på at når jeg våkner i morgen så ligger alle gavene under treet og julestrømpa mi er fylt opp og henger ved peisen.ingrid

 

 

lille julaften!

  • Skrevet 23.12.2011 klokken 08:43 i // Jul
  • Av NAVNET DITT


Lille julaften! Nå treet er pyntet, kakene bakt, huset ryddet og pyntet, gavene er pakket inn og nesten alt er klart! Er utrolig deilig at jeg ikke har noen gaver igjen å kjøpe. I går var jeg forresten på juleverksted hos Nora. Vi lagde marsipan, peppekaker og berlinerkranser. ♥

Etterpå skal jeg til pappa og bake serinakaker. Senere skal jeg ta på den røde favorittneglelakken min fra Depend, vaske håret, ta en annsiktsmaske og til kvelden, når alt er klart skal jeg og mamma spise grøt med mandel, som har blitt en tradisjon :-) Det er så deilig med jul ♥Også er det jo juleferie! Jeg gleder meg så UTROLIG til i morgen, gjør ikke dere?

ingrid ♥  

sliten

  • Skrevet 11.12.2011 klokken 20:02 i // Jul
  • Av NAVNET DITT

Denne dagen har gått med på et lite besøk hos Sarah og en lang runde på julegavehandling. Jeg ble ganske sliten i dag, mista ganske mye krefter av å gå rundt på et kjøpesenter når det siste du hadde spist var frokost for syv timer siden.

Ble et par julegaver til mamma, også hjalp jeg J-A med å kjøpe julegaver til de fire niesene hans. Her er det jeg kjøpte til mamma.

Ja, jeg har pakket inn ;-) ;-) Neida, det var den fine innpakkningsboden der, og de pakket inn de fantastiske gavene! Noen som kan gjette hva jeg har kjøpt?

ingrid ♥

julestemning

  • Skrevet 03.12.2011 klokken 18:58 i // Jul
  • Av NAVNET DITT

For dagen har jeg utrolig julefølelse! Det er så koselig med adventskalender, lys og all julegavehandlingen. ♥♥

Julebaksten er også utrolig koselig. Peppekaker og kransekake er kommet i boks, men jeg lover at det blir mer, tihi.


Tjaa, litt gammelt bilde, men utrolig fint, synes jeg ♥


Såå søte reinsdyret jeg fikk i kalenderen av mamma 2.desember.

Noen andre som har julestemning?

ingrid ♥

 

 

 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
hits