nydeligste dekslet

Heei :-)

I dag når jeg kikket ned i postkassen lå dette kjempefine dekselet i der! Det er så fint og passende for sesongen! Hvitt, sommerlig og fint! :-) Det er fra mirabling og du kan få kjøpt det her. eeelsker det ♥

Hva synes du?

chiffon bandeau dress

Heei! Nå har jeg fått bestilt chiffon bandeau dress fra nelly! Åh, den er såå fin, og jeg gleder meg til å få den. Har lenge ventet på å få den inn i xs, så det var kjempefint at de hadde fått den inn nå. Denne blir kjempefin til sommeren, og fargen er også knallfin. Kjolen koster 399 kr. uten frakt.

Hva synes du?
 

style - lauren conrad

Whoho, nå har style av Lauren Conrad kommet også! Kom i dag, så jeg har bare fått bladd litt i den, men den ser utrolig bra ut. Lauren forteller litt om sine egne erfaringer, mange tips og sånne ting. Den ser kjempebra ut! :-) Boken er på engelsk.Har du noen bøker av Lauren Conrad? 

deborah lippmann i posten!

I går fikk jeg mine etterlengtede Lippmann's i posten, og jeg er fornøyd med begge. Begge neglelakkene har kjempebra kvalitet, sitter lenge og tørker fort. Jeg har hatt de på siden i går ettermiddag og vasket meg, dusjet osv. og de er akkurat som de skulle vært tatt på for noen minutter siden. :-) De kom også ganske raskt, bestilte de for en uke siden eller noe sånt.

Hva synes du?

bestiltGleder meg så utrolig mye til dette kommer i posten! Har ønsket meg dette lenge og endelig er det bestilt :-) Gleder meg til å teste det ut når det kommer, hihi ♥ Har du noe av dette?

nytt deksel fra mirabling

 Dekselet er fra mirabling.no og jeg er veldig fornøyd! Jeg betalte 244 kr. men det var med en rabattkode som ga 20% avslag. Normalt koster det 269 kr. Det er kjemperask frakt, jeg bestilte det jo på mandag! Anbefalles virkelig å bestille herfra. HER finner du dekselet. Lyset er kjempedårlig, så det kommer bilder som er mye klarere senere. ♥

Har du deksel/deksler fra mirabling?

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
hits